Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Hjerteknuser" by Geir Tangen " Book PDF Kindle ePub Free

Hjerteknuser

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Hjerteknuser
  • Author : Geir Tangen
  • Release Date : January 01, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1662 KB

Description

JOURNALIST VILJAR RAVN GUDMUNDSSON og politiefterforsker Lotte Skeisvoll er ikke helt kommet sig efter sagen med seriemorderen, der kaldte sig Maestro, da en ny sag ryster dem begge.

I et af Haugesunds finere villakvarterer vågner en ung mand efter en fest. Ved siden af ham i sengen ligger en kvinde. Død. Den unge mand er Alexander Hauge Gudmundsson, Viljars søn.

Viljar må ud i sit livs kamp. En kamp der afdækker et hårdt ungdomsmiljø præget af alkohol, stoffer og sex. Og et sted i kulisserne opererer en gruppe højreekstremister.

HJERTEKNUSER er anden, selvstændige spændingsroman om Viljar Ravn Gudmundsson og Lotte Skeisvoll. Den første var MAESTRO.

GEIR TANGEN er født i 1970. Han har Norges største krimiblog (bokbloggeir.com) med over 170.000 læsere. Han er lærer og journalist og bor i Haugesund med sin kone og sine tre børn.

Hans første bog i serien om Viljar Ravn Gudmundsson og Lotte Skeisvoll, MAESTRO, udkom på eget forlag i Norge, men efter en overvældende modtagelse købte Norsk Gyldendal rettighederne både til den og til HJERTEKNUSER. Begge bøger er nu solgt til udgivelse i 15 lande.


PDF Ebook Download "Hjerteknuser" Online ePub Kindle